Wij maken op onze website gebruik van Google Analytics om bezoekersstatistieken bij te houden.
Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig.

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

Je eigen campagnespotje

Jouw zelfgemaakte spotje over veilig fietsgedrag wordt geprofessionaliseerd en uitgezonden op tv. Net als het spotje op de pagina hiervoor. Daarop maak jij kans door mee te doen aan Veilig op Fietse.


Hoe?
  1. Maak zelf of met vrienden/andere leerlingen/docenten een campagnespotje over fietsveiligheid. Gewoon met je smartphone of tablet. De inhoud is vrij, bijvoorbeeld fietsverlichting, het dode-hoek-risico of met meer dan twee mensen naast elkaar fietsen. Breng in beeld hoe het moet. Of hoe het niet moet!
  2. Zakelijk of humoristisch, waarschuwend of juist motiverend, bepaal zelf op welke toon je de boodschap wilt overbrengen.
  3. Bedenk het script, voer het uit, film het, knip en plak het.
  4. Neem geen veiligheidsrisico's bij het opnemen: veiligheid voorop!
  5. Lengte spotje: minimaal 20 seconden, maximaal 35 seconden.
  6. Klaar? Upload het spotje vóór 31 mei 2016 via www.opfietseindrenthe.nl/veilig-op-fietse (je ontvangt een inlogcode na registratie als deelnemer aan Op Fietse op school).
En dan?
  1. Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij RTV Drenthe in de eerste week van juli, zal een speciale vakjury de winnaar bekendmaken. Hiervoor worden alle genomineerden uitgenodigd.
  2. Het winnende spotje wordt professioneel uitzendklaar gemaakt en uitgezonden door RTV Drenthe. En dat gaan we flink rondbazuinen. Zodat andere provincies en partijen het spotje mogelijk overnemen.
  3. De feestelijke bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 8 juli tussen 12.00 en 14.00 uur. Verdere informatie hierover is op deze website te vinden en ook te volgen via Twitter: @vbdrenthe (link opent in nieuw venster).


Fietsen: veilig én gezond
Veilig Op Fietse sluit aan op de campagne Op Fietse. Deze campagne heeft als doel om zoveel mogelijk Drenten op de fiets naar school en werk te krijgen. Ook daarbij is veel te winnen, van gezonde beweging tot een Gouden Fiets. Kijk voor meer informatie over Op Fietse op www.opfietseindrenthe.nl (link opent in nieuw venster).
Terug naar boven