Wij maken op onze website gebruik van Google Analytics om bezoekersstatistieken bij te houden.
Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig.

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

Doe iets en win een fiets!

Fietsen is gezond, leuk en een belangrijke vorm van vervoer. Maar fietsers zijn kwetsbare verkeersdeelnemers. Daarom wil het Verkeers en-Vervoersberaad Drenthe (VVBD) mensen stimuleren om op de fiets naar hun werk te gaan, maar wel veilig! Daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken. Daarom roept het VVBD u op om mee te doen aan Veilig op Fietse.


U bent Drent? En u wilt als particulier, als medewerker of als ondernemer met uw medewerkers iets doen aan fietsveiligheid in Drenthe? Graag! Het VVBD is op zoek naar originele, uitvoerbare ideeën om veilig fietsgedrag in Drenthe te bevorderen. Denk aan een origineel verkeersbord, een ludieke actie samen met uw medewerkers, een social-media-idee of een beloningssysteem. Denk aan thema’s als veilige verlichting, geen smartphone-gebruik tijdens het fietsen of fietshelmgebruik. Alles mag, als het maar gaat over veilig fietsgedrag én uitvoerbaar is. Heeft u een goed idee? Stuur het dan mét een toelichting aan [email protected] vóór 31 mei 2016.
 
Wat valt er te winnen?
Ten eerste minder verkeersslachtoffers, want met het beste idee hoopt het VVBD vooral meer veilig fietsgedrag te stimuleren. En u wint met het beste idee een prachtige Samen richting Nul verkeersslachtoffers!-fiets! Een idee dat door u of uw organisatie zelf wordt uitgevoerd scoort extra, dus laat ons dat vooral weten.
 
De winnaar wordt tegelijk met de winnaar bij de scholieren bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst bij RTV Drenthe op vrijdag 8 juli tussen 12.00 en 14.00 uur. Alle informatie is ook te volgen via Twitter: @vbdrenthe (link opent in nieuw venster).


Fietsen: veilig én gezond
Veilig Op Fietse sluit aan op de campagne Op Fietse. Deze campagne heeft als doel om zoveel mogelijk Drenten op de fiets naar school en werk te krijgen. Ook daarbij is veel te winnen, van gezonde beweging tot een Gouden Fiets. Kijk voor meer informatie over Op Fietse op www.opfietseindrenthe.nl (link opent in nieuw venster).
Terug naar boven