Wij maken op onze website gebruik van Google Analytics om bezoekersstatistieken bij te houden.
Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig.

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

Erwin Slomp

Erwin Slomp

"Een veilig verkeer is een verantwoordelijkheid van ons allemaal"

"Ik zet mij als wethouder, met het programma Veilige Bereikbaarheid, in voor nul verkeersslachtoffers. Dat doen we in Hoogeveen bijvoorbeeld door ons in te zetten voor kwetsbare verkeersdeelnemers op de fiets. Uiteraard zetten we ons in voor elke verkeersdeelnemer, maar vooral voor fietsers steken we onze nek uit. We hebben onze fietspaden verbeterd en gezorgd voor veilige oversteken. Waar mogelijk hebben we de oude fietspaden verbreed en geschikt gemaakt voor fietsers in twee richtingen. Ook wij zien dat de mobiele telefoon steeds vaker onder het fietsen wordt gebruikt. Dit baart ons zorgen.

Ook te hard rijden in de gemeente proberen we zo goed mogelijk te bestrijden om ongelukken te voorkomen. Signalen van inwoners nemen we daarbij serieus en we proberen daar waar mogelijk te zorgen voor een oplossing. Dit doen we in overleg met andere stakeholders zoals politie, Veilig Verkeer Nederland enzovoort. 

Een veilig verkeer is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Bijvoorbeeld ook voor ouders, die de verlichting van de fietsen van hun kinderen regelmatig moeten checken. Veiligheid is van ons allemaal!"

Erwin Slomp
Ambassadeur Samen richting Nul verkeersslachtoffers!
en wethouder De Wolden-Hoogeveen

Terug naar boven