Wij maken op onze website gebruik van Google Analytics om bezoekersstatistieken bij te houden.
Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig.

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

Univé

Univé

“Laten we doorpakken om naar nul verkeersslachtoffers te gaan!”

 
“Samen richting Nul verkeersslachtoffers is een heel mooi motto”, aldus Etienne de Cooker, directeur N.V. Univé Schade. “Het aantal dodelijke verkeersslachtoffers is jarenlang afgenomen, maar in 2015 nam dat ineens weer toe. In 2018 was er zelfs een stijging naar 26 dodelijke slachtoffers in Drenthe. Wij maken ons daar zorgen over. Elk slachtoffer is er één te veel. Daarom zetten wij ons in Drenthe graag in als ambassadeur.”
 
Drie thema’s
Univé pakt als ambassadeur drie hoofdthema’s bij de kop: e-bikes, smartphonegebruik in het verkeer en het opfrissen van verkeerskennis. Daarnaast bekijkt Univé of ze nieuwe onderdelen kunnen toevoegen aan hun eigen verzekeringen. Ook onderzoeken ze of er een mogelijkheid is om ongevallencijfers te ontsluiten. Die cijfers zijn belangrijk om een beter beeld te krijgen van de verkeers(on)veiligheid in Drenthe.
 
Doorpakken
Etienne: “Bumperkleven, afsnijden, telefoongebruik: niets menselijks is ons vreemd. Het verkeer veiliger maken, doen we onder andere door de wet- en regelgeving aan te passen. Maar ook door wat vaker rekening te houden met elkaar in het verkeer. We zijn zover gekomen met het terugdringen van het aantal verkeersslachtoffers, laten we nu doorpakken. Doorpakken om richting nul verkeersslachtoffers te gaan!” 

Univé, 
Ambassadeur Samen richting Nul verkeersslachtoffers 
Terug naar boven