accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

1 oktober 2012

Extra bussen Nacht van Zuidlaren en Zuidlaardermarkt

De Nacht van Zuidlaren en de Zuidlaardermarkt zijn ook dit jaar prima bereikbaar met de bus. Het OV-bureau heeft er met de organisatie van de Zuidlaardermarkt en Gemeente Tynaarlo voor gezorgd dat bezoekers van de Nacht van Zuidlaren en de Zuidlaardermarkt vanuit alle richtingen snel en makkelijk naar Zuidlaren kunnen komen, zowel 's nachts als overdag.

Nachtbussen tijdens Nacht van Zuidlaren, maandag 15 op dinsdag 16 oktober
Net als voorgaande jaren kunnen bezoekers vanuit omliggende steden veilig de Nacht van Zuidlaren bezoeken. In deze nacht rijden de volgende Nachtbuslijnen elk uur:

  • Lijn 418 Groningen - Zuidlaren - Gieten
  • Lijn 444 Assen - Vries - Zuidlaren - Hoogezand
  • Lijn 448 Veendam - Zuidlaren

Een enkele reis met de Nachtbus kost 4 euro en is te koop bij de chauffeur. Bezoekers aan Zuidlaren kunnen ook op saldo reizen met de OV-chipkaart.

Extra bussen voor bezoekers Zuidlaardermarkt, dinsdag 16 oktober
Tijdens de Zuidlaardermarkt is het centrum van Zuidlaren afgesloten. Om het evenement bereikbaar te houden, rijden de volgende buslijnen extra en/of aangepast:

  • Lijn 44 Assen - Vries - Zuidlaren - Hoogezand rijdt met een speciale dienstregeling elk uur met een grote bus en rijdt extra van/naar Assen. Harkstede is vanaf Hoogezand bereikbaar met een speciale LijnBelBus.
  • Extra lijn 48 rijdt elke uur tussen Veendam en Zuidlaren.
  • Tussen Assen en Zuidlaren rijdt naast lijn 44 ook lijn 58 elk uur via Loon en Gasteren. Vanaf Annen rijdt deze lijn via de N34 naar Westlaren - Zuidlaren Julianalaan naar Noordlaren en Groningen.
  • Qliners 308 en 318 rijden in Zuidlaren niet via de Brink, wel via de halte Julianalaan.
  • Buurtbus de Hunze - Gieten rijdt een aangepaste dienstregeling met enkele extra ritten.

Klik hier voor de dienstregeling van de extra bussen.

Bron: OV-bureau Groningen Drenthe


Terug naar boven