accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

20 december 2017

Nieuw kortingsproduct voor OV-chipkaart

Vanaf 1 januari 2018 is er een nieuw dalkortingsproduct voor de OV-chipkaart te koop bij Qbuzz en Arriva: Dalvoordeel Noord-Nederland. Met dit product kunt u tijdens daluren in de provincies Fryslân, Groningen en Drenthe met 40% korting in bussen van Qbuzz en de bussen en treinen van Arriva reizen. De korting geldt doordeweeks in de bussen vóór 07.00 uur en na 09.00 uur. In treinen is dat vóór 06.30 uur en na 09.00 uur. In het weekend en op nationale feestdagen is het kortingsproduct de hele dag geldig in zowel bus als regionale trein. Dalvoordeel Noord-Nederland kost € 25,00 en is 12 maanden geldig.

Voor Fleur Gräper-van Koolwijk, voorzitter OV-bureau Groningen Drenthe, gaat met Dalvoordeel Noord-Nederland een lang gekoesterde wens in vervulling. "We krijgen regelmatig van reizigers de vraag of de 40/4 korting ook geldig is in Friesland. Met het nieuwe kortingsproduct krijgen OV-reizigers vanaf 1 januari 2018 naast dalkorting in de bussen van Qbuzz ook dalkorting in de Friese bussen van Arriva. En ook voor de Arriva-treinen in Groningen, Drenthe en Friesland geldt de 40% korting tijdens daluren."

Opvolger 40/4 Qbuzz
Dalvoordeel Noord-Nederland is in Groningen en Drenthe de opvolger van het bekende 40/4 reisproduct. Dit kortingsproduct bood tijdens daluren 40% korting in de bussen van Qbuzz. Vanaf 1 januari 2018 is het 40/4-reisproduct niet meer verkrijgbaar. Reizigers die in het bezit zijn van een nog lopend 40/4-reisproduct kunnen nog tot 1 februari 2018 tijdens daluren met korting reizen in de bussen van Qbuzz.

Vanaf vrijdag 22 december is meer informatie over Dalvoordeel Noord-Nederland beschikbaar op de website www.dalvoordeelnoordnederland.nl.Terug naar boven