accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

15 februari 2012

Plaatsing betonnen pilaren busstation Gieten 

Na een periode van voorbereiding en voorproductie in de betonfabriek wordt deze week begonnen met het plaatsen van de betonnen pilaren en schalen van de wachtruimtes op het busstation van Gieten.

Op woensdag 15 februari 2012 wordt gestart met het plaatsen van de betonnen pilaren met behulp van een hijskraan. Het busstation kan tijdens deze werkzaamheden gewoon functioneren. Naar verwachting zullen de werkzaamheden binnen één dag worden afgerond.

In de week van 20 tot 24 februari worden tijdelijke ondersteuningstorens geplaatst. De provincie verwacht in deze week geen beperkingen voor de gebruikers van het busstation. Op zaterdag 25 februari en zaterdag 31 maart worden vanaf 5.00 uur de schijven op de kolommen geplaatst. Tijdens deze dag zal de rondgang van de bus op het plein op enkele momenten verstoord zijn. Naar verwachting zullen de werkzaamheden binnen één dag worden afgerond. De parkeerplaats voor auto's aan de kant van het dorp Gieten is deze beide zaterdagen de hele dag niet beschikbaar.

Bron: Provincie Drenthe


Terug naar boven