accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

8 april 2014

'Veilig door 't Veen' genomineerd voor Nationale Verkeersveiligheidsprijs 2014

Het Drentse verkeersproject 'Veilig door 't Veen' is één van de drie genomineerden voor de Nationale Verkeersveiligheidsprijs 2014! De organisatie van de prijs ontving tweeëntwintig inzendingen. De jury stelde daaruit een shortlist samen van drie genomineerden.

De Nationale Verkeersveiligheidsprijs is bedoeld voor innovatieve projecten die een positief en duurzaam effect hebben op verkeersveiligheid. Elke twee jaar wordt de prijs tijdens het Nationaal Verkeersveiligheids-congres uitgereikt. Dit jaar gebeurt dat op donderdag 24 april in Den Bosch.

Veilig door 't Veen
'Veilig door 't Veen' is een initiatief van jeugdsoos 'Enjoy' uit Witteveen. Naar aanleiding van een aantal verkeersongevallen in de kennissenkring van Enjoy ontstond het idee om aandacht te besteden aan het thema 'verkeer'. Het project wordt ondersteund door vrijwilligers en professionals van verschillende organisaties, zoals de Stichting Welzijn Midden-Drenthe en VVN steunpunt Drenthe. Het project startte in mei 2011 en werd in juni 2013 officieel afgesloten met een feestelijke bijeenkomst voor iedereen die in 2013 een van de gratis verkeerscursussen in de omgeving Witteveen en De Broekstreek had gevolgd. Lees hier meer over het project.

Kijk voor meer informatie over de prijs en het congres op www.nvvc-congres.nl (opent in nieuw venster).
Terug naar boven