accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

29 juni 2015

Zomerbroezz'n in Drenthe en Groningen

Om het gebruik van het openbaar vervoer ook in de zomermaanden juli en augustus te stimuleren, herhaalt het OV-bureau Groningen Drenthe deze zomer de campagne Zomerbroezz’n. In juli en augustus kunnen passagiers dan voordelig reizen met de bus in heel Drenthe, Groningen en Zuidoost-Fryslân. Bovendien krijgen reizigers op vertoon van hun Dal-Dagkaart korting bij 25 attracties.

Een Dal-Dagkaart kost € 10,- en is in juli en augustus de hele dag geldig ( ook voor 09.00 uur). Op één Dal-dagkaart kunnen twee volwassenen meereizen. Per volwassene mogen er drie kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis mee. De kaart is te koop bij de chauffeur en bij diverse verkoopadressen.  

Korting bij attracties
Naast korting in de bus krijgen reizigers met de Dal-Dagkaart ook entreekorting bij 25 verschillende attracties, zoals Dierenpark Emmen, het Drents Museum in Assen, het Groninger museum en het Gevangenismuseum in Veenhuizen.

De campagne Zomerbroezz’n wordt onder meer aangekondigd met een folder die huis-aan-huis wordt verspreid in de provincies. Naast de website kunnen mensen vanaf 1 juli ook de speciale Zomerbroezz’n app downloaden. Meer informatie over de Dal-Dagkaart, de spelregels van Zomerbroezz’n en de aangesloten attracties vindt u op www.zomerbroezzn.nl (opent in nieuw venster). 

Terug naar boven