accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

11 juli 2016

Zomerdienstregeling bussen in Drenthe

Vanaf maandag 11 juli t/m zaterdag 27 augustus rijden de bussen van Qbuzz in Drenthe (en Groningen) volgens de zomervakantiedienstregeling. In deze periode is het veel rustiger in de bus dan in andere weken, omdat veel mensen vrij zijn. De meeste buslijnen rijden daarom minder ritten. Het kan zijn dat uw bus minder vaak of op andere tijden rijdt dan normaal. Check daarom tijdens deze periode altijd goed de dienstregeling voor de juiste reisinformatie.

Een aantal scholen heeft in de eerste week (maandag 11 juli t/m vrijdag 15 juli) nog geen vakantie. Daarom rijden in deze week in Drenthe enkele lijnen nog wél extra ritten:

Lijn 32 Meppel – Hoogeveen
Om 8:23 uur en 8:36 uur vertrekt nog een extra bus van Station Meppel richting Hoogeveen. Om 7:27 uur vertrekt nog een extra bus van Station Hoogeveen naar Meppel.

Lijn 309 Assen – Groningen
’s Ochtends vroeg om 7:39 uur (Balkenweg) en 7:12 uur en 7:42 uur (Torenrotonde). Aan het einde van de middag om 15:51 uur en 16:21 uur rijden er nog extra bussen vanaf het Hoofdstation Assen naar Groningen. Van Hoofdstation Groningen naar Assen rijden er extra bussen om 8:05 uur, 8:35 uur, 16:35 uur en 17:05 uur.

Lijn 305 Emmen - Groningen (Arriva)
In de week van 11 t/m 15 juli een 'kleine zomerdienstregeling'; nog 4x per uur een Qliner.

Overige scholierenritten gericht op schooltijden rijden ook.
 
Check de reisplanner voor actuele informatie
Naast deze extra tijden, rijden er ook bussen volgens de vakantiedienstregeling. De extra ritten staan niet op het papieren overzicht met vertrektijden bij de bushaltes, maar wel op de digitale borden met actuele vertrektijden. Kijk voor de tijden en actuele informatie ook op de Qbuzz reisplanner (opent in nieuw venster). 

Terug naar boven