Wij maken op onze website gebruik van Google Analytics om bezoekersstatistieken bij te houden.
Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig.

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

Bob, ook tijdens de TT en op het terras

Een drankje op het terras of tijdens de TT is heerlijk, maar even niet als er nog gereden moet worden. Want alcohol en verkeer gaan niet samen. Dat is de boodschap van de Bob-campagne, die het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe deze zomer voert. In aanloop naar de TT in Assen richt de campagne zich op bezoekers van de TT die nog moeten rijden. Daarna wordt overgegaan op de zomercampagne, waarin specifiek aandacht is voor zomerse activiteiten waarbij alcohol genuttigd wordt.  

De campagne is te zien via onder andere televisiespotjes, online banners, bioscoopreclame en in toiletten van horecagelegenheden. Daarnaast hebben horeca-ondernemers, politiebureaus en bibliotheken een Bob-poster ontvangen die ze op kunnen hangen in hun zaak.
 
Bob in het zonnetje
Ook kunnen weggebruikers begin juli een Bob-team tegen het lijf lopen. In Hoogeveen, Beilen, Westerbork en Roden worden voorbijgangers aangesproken. Met mensen die naar het terras gaan maar nog wel moeten rijden, wordt de Bob-afspraak gemaakt om niet te drinken. De deelnemers mogen op de foto voor de Bob-auto. Iedereen die zijn foto deelt via de Bob-Facebookpagina, maakt kans op een zomerse prijs. Zo wordt de Bob deze zomer in het zonnetje gezet.
 

Terug naar boven