accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.
0-4 jaar

De allerjongsten op peuterspeelzalen en kinderdagverblijven maken met JongLeren op een speelse manier kennis met eenvoudige verkeersoefeningen. Met verkeerseducatie kun je niet vroeg genoeg beginnen. Zelfs als kinderen nog in de buggy of in het fietsstoeltje zitten, kunnen ze al leren in het verkeer. Ouders en (professionele) opvoeders kunnen hier een belangrijke bijdrage aan leveren. 

Alle lessen en lessuggesties zijn gebundeld in een praktische map waaruit leid(st)ers ideeën kunnen putten. Alle deelnemende locaties krijgen een leskist cadeau als ze minimaal zes weken aandacht besteden aan verkeer en aansluitend een ouderbijeenkomst organiseren. Waar mogelijk wordt ook contact gelegd met de leerkracht van de groepen 1 en 2 en worden deze ouders ook uitgenodigd voor de ouderbijeenkomst. 

Bij een ouderbijeenkomst in de ochtend worden de kinderen meestal ook betrokken. Ze zingen een liedje of laten zien hoe ze een verkeersparcours goed afleggen. 

Voor wie: kinderen van 2 t/m 4 jaar op peuterspeelzalen en kinderdagverblijven
Door wie: Vebe Media
Aanvragen: peuterspeelzalen en kinderdagverblijven worden benaderd door Vebe Media Dit project staat dit jaar niet meer op de kalender.
Aanmelden of meer weten over dit project?

Neem dan contact op met:

Terug naar boven