Wij maken op onze website gebruik van Google Analytics om bezoekersstatistieken bij te houden.
Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig.

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

Campagne voor veilig rijgedrag op N34

Keren op de weg, gevaarlijk inhalen en met andere dingen bezig zijn achter het stuur in plaats van autorijden. Het is levensgevaarlijk. Toch gebeurt het geregeld op de provinciale weg N34 tussen De Punt en Coevorden, met (soms dodelijke) ongevallen tot gevolg. Om die ongevallen te voorkomen, is provincie Drenthe een campagne gestart om weggebruikers te attenderen op veilig rijgedrag op de N34. De campagne duurt drie jaar en is voor weggebruikers meteen zichtbaar met borden langs de weg.  

In de campagneperiode staan er langs de N34 verschillende borden die aandacht vragen voor drie verschillende onderwerpen: 
keren op de weg, inhalen en afleiding in het verkeer. Naast de borden langs de N34 zet de provincie ook flyers, online advertenties en social media in. Ook gaat de politie extra controleren op de weg.

Achtergrondverhalen 
Wilt u meer weten over de drie thema's? In onderstaande bijlagen vindt u achtergrondverhalen met interviews, feiten en cijfers. Meer informatie over de campagne is te vinden op www.provincie.drenthe.nl/n34.

Downloads



Terug naar boven