accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

23 oktober 2017

100ste deelnemer VRO Risico-training Drenthe

De VRO Risico-training afgelopen woensdag 18 oktober was een bijzondere! De honderdste Drentse deelnemer van dit jaar deed mee. Een mooie gebeurtenis die natuurlijk gevierd moest worden! De honderdste deelnemer, Henk Marissen, werd verrast met een heerlijke taart. Daarnaast was RTV Drenthe ’s ochtends aanwezig met het radioprogramma ‘Drenthe Nu’. Klik hier om het programma terug te luisteren. Rond 22.20 minuten en 51.44 minuten doet Frits Emmelkamp verslag van de speciale VRO Risico-training Drenthe.   
 
De VRO Risico-training is een eendaagse training voor motorrijders van de Koninklijke Nederlandse Motorrijdersvereniging. Deelnemers leren tijdens de training onder leiding van deskundige KNMV-instructeurs te anticiperen op verschillende verkeerssituatie. Er wordt onder andere gebruikgemaakt van video-analyse om inzicht te krijgen in de eigen wijze van motorrijden en die van medecursisten.
 
Fikse korting
Motorrijders in de provincie Drenthe kunnen gebruik maken van een fikse korting op de VRO Risico-training. De regio’s van Veilig Bereikbaar Drenthe hebben ook in 2017 een subsidiebedrag ter beschikking gesteld. Hiermee betalen Drentse motorrijders geen € 250,-, maar slechts € 50,- voor de cursus. 

Klik hier voor meer informatie over de VRO Risico-training. 

Foto: honderdste Drentse deelnemer Henk Marissen (KNMV). 

Terug naar boven