accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

14 januari 2019

18, 19, 20 januari: Noordelijke Motorbeurs Assen! Komt u ook?

Op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 januari is het weer zover: dan kunt u uw motorhart weer ophalen tijdens dé Noordelijke Motorbeurs! Het hele weekend staat Expo Assen (voorheen de TT Hall) in het teken van motorrijden. De nieuwste motoren, een proefles motorrijden, leuke motorgadgets, er is voor elk wat wils. De politie is ook aanwezig in stand 19038. U kunt bij de stand meedoen aan een prijsvraag. Daarmee maakt u kans op een complete voorjaarscheck voor de motor!
 
Bent u niet aanwezig op de beurs, maar wilt u wel graag meedoen aan de prijsvraag? Dat kan! Ga naar www.facebook.com/samenrichtingnul. Vanaf vrijdag 18 januari staat bovenaan de pagina een bericht over de prijsvraag. Laat onderaan dit bericht uw reactie achter en wie weet wint u de voorjaarscheck!    

Veilig motorrijden
Uiteraard is er bij de stand van de politie volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Bijvoorbeeld over veilig motorrijden. De politie geeft ook tips over zichtbaarheid, veilige motorkleding en anticiperen in het verkeer. Ze doet dat onder het motto ‘Samen richting Nul verkeersslachtoffers’. Zin in meer actie? Neem dan plaats in de verkeerssimulator.
 
De beurs is vrijdag 18 januari open van 18.00 tot 22.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Meer weten over de beurs? Kijk dan op www.denoordelijkemotorbeurs.nl.

Terug naar boven