accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

7 december 2017

Directeur Veiligheidsregio Drenthe nieuwe ambassadeur Samen richting Nul verkeersslachtoffers!

Gistermiddag is Fred Heerink, commandant en directeur van Veiligheidsregio Drenthe, officieel benoemd tot nieuwe ambassadeur van Samen richting Nul verkeersslachtoffers! Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het provinciehuis in Assen nam hij het stokje over van Wil Rutten, waarnemend directeur-secretaris van de provincie Drenthe. Samen richting Nul verkeersslachtoffers! heeft als doel om in Drenthe zo dicht mogelijk bij nul verkeersslachtoffers te komen. En daaraan kan iedereen een steentje bijdragen. 
 
Fred Heerink: “We zetten ons hulpverlenershart in voor een verkeersveiliger Drenthe. Veiligheidsregio Drenthe is een organisatie die middenin de samenleving staat. Met meer dan 750 gepassioneerde hulpverleners in 36 brandweerposten bereiken we veel burgers en bedrijven. Deze kracht en passie kunnen en gaan we inzetten voor een veiliger Drenthe, vanuit een breed maatschappelijk besef.”
 
Prijsvraag verkeersveilig gedrag
Het provinciehuis in Assen stond gistermiddag in het teken van verkeersveiligheid. In het bijzijn van Wil Rutten en gedeputeerde Henk Brink werden de aanwezigen getrakteerd op een verkeersquiz. Wil Rutten en Henk Brink maakten ook de winnaars bekend van een medewerkersprijsvraag die zij in het voorjaar uitschreven. De prijsvraag leverde ideeën op voor het bevorderen van verkeersveilig gedrag. De inzenders met de beste ideeën kregen vanmiddag hun prijs uitgereikt: deelname aan een verkeersveiligheidsdag.
 
Samen richting Nul verkeersslachtoffers!
Wil Rutten is blij met de directeur van Veiligheidsregio Drenthe (VRD) als ambassadeur van Samen richting Nul verkeersslachtoffers. Wil Rutten: “Dat de VRD het stokje overneemt, betekent niet dat bij de provincie Drenthe de aandacht verslapt. Wij hebben het afgelopen jaar verkeersveiligheid op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij onze medewerkers. Het is mooi dat Fred Heerink zich hier nu ook voor in wil zetten. Samen richting Nul verkeersslachtoffers!” 

Kijk voor meer informatie over Samen richting Nul verkeersslachtoffers ook op www.samenrichtingnul.nl of de Facebookpagina: www.facebook.com/samenrichtingnulTerug naar boven