accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

10 oktober 2019

Pop-up store ‘Veiligheid’ in Emmen geopend

Gisteren opende in Emmen de Pop-up store ‘Veiligheid’: een tijdelijke winkel in het winkelcentrum van Angelslo aan de Statenweg 33. Inwoners van de gemeente Emmen  en andere geïnteresseerden kunnen drie weken lang de winkel bezoeken en ontdekken hoe ze op een eenvoudige manier de veiligheid in en om het huis kunnen vergroten.  

“Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat weten we allemaal. Wat we vaak niet weten, is dat sommige ongelukken vrij makkelijk te voorkomen zijn. Met de Pop-up store willen we  inwoners bewust maken van de risico’s en handige tips geven om de veiligheid in en om hun huis te vergroten”, aldus Eric van Oosterhout, burgemeester van Emmen.

Verschillende activiteiten
In de winkel en op de parkeerplaats buiten de winkel worden verschillende activiteiten georganiseerd. Zo kunt u met een speciale virtual reality bril zien hoe een brand zich verspreidt en met een simulator ervaren welke risico's er zijn als u tijdens het fietsen appt. Verder kunt u uw mening geven over de verkeersveiligheid in de wijk, meedoen aan een remtest en nog veel meer! Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten.

Openingstijden
De Pop-up store is van donderdag 10 oktober tot en met zaterdag 26 oktober, iedere donderdag en vrijdag van 10:00 uur tot 18:00 uur, en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur open. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Tijdelijke locatie
Bezoekers kunnen drie weken in de Pop-up store terecht. Daarna sluiten de deuren en is het de bedoeling dat de winkel op een andere locatie in de provincie haar deuren weer opent. Waar de winkel haar deuren opent is nog niet bekend. Heeft u een goed idee voor een volgende locatie? Laat het ons dan weten door een mail te sturen naar info@veiligbereikbaardrenthe.nl.


Terug naar boven