accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

23 mei 2018

Spaart u mee voor een veiliger verkeer in Nederland?

Meesparen voor een veiliger verkeer in Nederland. Dat klinkt toch als muziek in de oren! Verzekeraar Interpolis maakt het mogelijk. Hoe? Door een nieuw spaarsysteem te introduceren. Het spaarsysteem is onderdeel van de AutoModus-app van de verzekeraar. AutoModus helpt automobilisten hun telefoon niet te gebruiken tijdens het autorijden. Bij elke 100 kilometer die een gebruiker van de app mobielvrij rijdt, gaat er 1 euro naar een collectieve spaarpot. Spaart u ook mee?
 
Waar het geld uit de collectieve spaarpot heengaat, beslist u als gebruiker van de AutoModus-app zelf. U kunt van 1 juni tot 1 september initiatieven indienen die zorgen voor een veiliger verkeer in Nederland. Te denken valt aan oplossingen die fietsongelukken voorkomen of ideeën om minder afgeleid te raken tijdens het rijden. Een onafhankelijke jury kiest uit alle inzendingen een top 5. Daarna mogen alle AutoModus-gebruikers stemmen op hun favoriet, waarna Interpolis aan deze 5 initiatieven de gespaarde euro’s uitkeert.  
 
Verhogen eigen veiligheid
Met de spaarpot hoopt Interpolis verkeersdeelnemers te stimuleren om hun telefoon niet te gebruiken tijdens het rijden. Gebruikers verhogen hiermee niet alleen hun eigen veiligheid, maar ze dragen ook direct bij aan initiatieven die de verkeersveiligheid verhogen.
 
Wilt u ook meesparen en mobielvrij rijden? U kunt de AutoModus-app gratis downloaden via de Apps Store of Google Play op uw smartphone. De app is beschikbaar voor zowel klanten als niet-klanten van Interpolis.   

Terug naar boven