accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

27 september 2017

Bent u onderweg offline? Leg de belofte af en win!

Een aanzienlijk langere reactietijd, 23 keer meer kans op een ongeval en jaarlijks tientallen doden en honderden gewonden. Dat zijn de gevolgen van het gebruiken van de mobiele telefoon tijdens het rijden. Feiten die er niet om liegen. Daarom roept het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe alle weggebruikers op: zorg dat je offline bent als je aan het verkeer deelneemt. En legt u die belofte af op Facebook? Dan maakt u kans om in de prijzen te vallen!
 
De actie wordt georganiseerd in het kader van de campagne ‘Onderweg ben ik Offline’. De startactie van die campagne is op zaterdag 30 september op de weekmarkt in Assen. Daar worden bezoekers van de markt door een team van Veilig Verkeer Nederland (VVN) gevraagd om mee te doen aan een test. Met die test ervaren ze hoe makkelijk ze even afgeleid zijn. Zo op straat niet erg, maar in het verkeer is dat levensgevaarlijk!
 
Facebookactie
Bent u zaterdag niet op de markt in Assen te vinden? Leg dan via Facebook.com/samenrichtingnul de belofte af om onderweg offline te zijn. Onder iedereen die de belofte aflegt, worden een slipcursus en twintig Nationale Autowasbonnen verloot. Daarnaast wordt extra aandacht gevraagd voor de campagne met online banners, radio- en tv-spots, bioscoopreclame, buitenbordreclame en posters.

Terug naar boven