accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

5 oktober 2018

Dinsdag 9 oktober in Assen: de Seniorenbeurs Mobiliteit en Veiligheid

Komt u aanstaande dinsdag ook naar de Seniorenbeurs Mobiliteit en Veiligheid? Tussen 13.00 en 17.00 uur bent u van harte welkom in De Nieuwe Kolk in Assen. De entree is gratis en u krijgt een consumptiebon voor gratis koffie, thee en cake. Ook maakt u kans op mooie prijzen!

Uit onderzoek blijkt dat met het ouder worden ook de kwetsbaarheid in het verkeer toeneemt. Onder 55 plussers zijn relatief veel verkeersslachtoffers. Dit komt onder andere doordat het verkeer steeds drukker wordt en verkeersregels nog weleens veranderen. Ook de ontwikkeling van de technologie gaat snel. Kom daarom aanstaande dinsdag langs en laat u informeren over onder andere verschillende fietsen, scootmobielen, rollators en andere mobiliteitsvormen. U kunt ook een oog- oor- en reactietest doen. Tot slot maakt u ook nog eens kans op mooie prijzen!
 
Bereikbaarheid
De Nieuwe Kolk is met eigen vervoer goed te bereiken. U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage onder het gebouw. Het openbaar vervoer is ook een optie: voor de deur is een bushalte (lijn 8) aanwezig.

Terug naar boven