accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

4 juli 2018

Drentse Mobiliteit Roadshow op 7 juli in Hoogeveen

Als u wat ouder wordt, kan het lastig zijn om dagelijks deel te nemen aan het verkeer. Dat komt omdat het verkeer steeds drukker wordt, er steeds nieuwe verkeersregels bij komen en verkeerssituaties veranderen. Het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe (VVBD), Veilig Verkeer Nederland en gemeente Hoogeveen vinden het belangrijk om oudere verkeersdeelnemers een handje te helpen om veilig de weg op te gaan in het verkeer. Ze organiseren daarom op zaterdag 7 juli met verschillende autobedrijven in Hoogeveen de Drentse Mobiliteit Roadshow. De Roadshow is van 10.30 – 16.00 uur op het terrein van Autobedrijf Hartgers aan de Schutstraat 199, in Hoogeveen. De toegang is gratis. Komt u ook?
 
De Drentse Mobiliteit Roadshow staat geheel in het teken van veilig autorijden en fietsen. Zo kunt u uw reactievermogen, uw gehoor en uw ogen laten testen. Er is ook gelegenheid om eens een elektrische fiets uit te proberen. Bezoekers krijgen daarnaast voorlichting over de dode hoek bij een grote vrachtwagen. Aan de kinderen is ook gedacht. Zij kunnen genieten van theatervoorstelling Paolo de Zebratemmer of meedoen aan een kleurwedstrijd. OV-bureau Groningen Drenthe zorgt voor verkoeling en deelt gratis ijs uit!
 
Win een weekend Toyota Hybride rijden!
U hoeft na afloop van de Roadshow niet met lege handen naar huis te gaan. Er valt namelijk ook een mooie prijs te winnen! Wie meedoet aan de grote verkeersborden speurtocht maakt kans op een weekend Toyota Hybride rijden.
 
Wilt u meer weten over de Drentse Mobiliteit Roadshow? Download dan de digitale uitnodiging onderaan dit bericht. Tips om veilig aan het verkeer deel te nemen vindt u op www.gawijsopweg.nl.

DownloadsTerug naar boven