accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

16 mei 2019

E-bike-dag op donderdag 13 juni: u bent van harte welkom!


Steeds meer mensen hebben een e-bike. Niet voor niets, want de e-bike is een geweldige uitvinding. Maar de e-bike is wel heel anders dan een gewone fiets. Fiets afstellen, snelheid regelen, bochten maken, het gaat net even anders met de e-bike. Om u daarbij te helpen, organiseert Univé samen met gemeente Noordenveld en Veilig Verkeer Nederland op donderdag 13 juni een geheel verzorgde e-bike-dag in Roden.
 
Op de e-bike-dag kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten. U kunt zowel uw behendigheid als uw reactietijd op de fiets testen, u kunt uw kennis bijspijkeren tijdens de verkeersquiz en fietsenzaak De Fiets uit Roden geeft u graag meer informatie over uw e-bike en het gebruik daarvan. Dat is nog niet alles: op deze gezellige, leerzame dag krijgt u ook nog eens een gratis lunch aangeboden. Kortom, een geheel verzorgde dag vol praktische tips en handige informatie.
 
Programma
Het programma start om 10:15 uur bij Voetbal Vereniging Roden aan de Norgerweg 2 in Roden en duurt tot ongeveer 15:00 uur. Dan kunt u weer veilig en voldaan op de fiets naar huis. Voor een aantal onderdelen heeft u uw eigen e-bike nodig, het is dus belangrijk om op de e-bike naar het evenement te komen. U kunt zich voor 22 mei aanmelden via https://www.unive-noordnederland.nl/aanmelden-e-bike-workshop-roden/. Wacht er niet te lang mee, want er is maar een beperkt aantal plekken!
 
Heeft u nog vragen? Stuur dan een mailtje naar RHsecretariaat@unive.nl.


Terug naar boven