"'>

PHP NOTICE [8]: Undefined index: cookies in /home/vbdrenthe/templates_c/b75b1b68eaa7d333d9c5a55d670424fe6b405f02.bmt.header.tpl.php on line 81

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u

PHP NOTICE [8]: Undefined index: cookies in /home/vbdrenthe/templates_c/b75b1b68eaa7d333d9c5a55d670424fe6b405f02.bmt.header.tpl.php on line 86
">hier lezen.

21 december 2020

Gladde wegen en slechter zicht: hoe ga jij veilig de weg op?

Ruiten krabben, spekgladde wegen en slechter zicht… Het is winter! Mooi, maar in het verkeer ook oppassen geblazen. Daarom deelt het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe (VVBD) op www.verkeervervoerdrenthe.nl handige tips om ook in de winterperiode veilig op pad te kunnen.

Wist je bijvoorbeeld dat winterbanden ook veiliger zijn als er géén sneeuw ligt? En dat je een boete kunt krijgen als je met beslagen of bevroren ramen rijdt? Meer hierover en andere handige tips lees je op www.verkeervervoerdrenthe.nl.
 
Ben je Bob? Zeg het hardop!
Dit jaar vieren we de feestdagen kleinschaliger. Ondanks dat vraagt het VVBD in de decembermaand ook aandacht voor de Bob-boodschap. Want deze boodschap blijft ook bij een klein gezelschap belangrijk. Daarom roepen we op: Ben je Bob, zeg het hardop! Uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen zich beter aan een afspraak houden als ze deze hardop uitspreken.
 
Wintercampagne
De wintercampagne is de komende tijd te zien en te horen via verkeervervoerdrenthe.nl, borden langs de weg, posters, radiocommercials, social media, online banners en reclame op tankstations.
Terug naar boven