"'>

PHP NOTICE [8]: Undefined index: cookies in /home/vbdrenthe/templates_c/b75b1b68eaa7d333d9c5a55d670424fe6b405f02.bmt.header.tpl.php on line 81

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u

PHP NOTICE [8]: Undefined index: cookies in /home/vbdrenthe/templates_c/b75b1b68eaa7d333d9c5a55d670424fe6b405f02.bmt.header.tpl.php on line 86
">hier lezen.

19 december 2019

'Ja, ik ben vriend van Bob!': aftrap Drentse Bob-campagne

Gisteren gaf wethouder Alex Wekema van gemeente Noordenveld het officiële startsein voor de Drentse Bob-campagne bij het gemeentehuis in Roden. Tijdens het startmoment werd hij officieel ‘vriend van Bob’. Als vriend van Bob laat wethouder Wekema zien dat hij vindt dat alcohol en verkeer niet samen gaan. Hij riep vanmiddag  inwoners, bedrijven en instellingen in de gemeente op om verantwoord om te gaan met alcohol in het verkeer.

Maar niet alleen wethouder Wekema is vriend van Bob. De Bob-campagne tourt namelijk drie dagen lang met een bus langs alle gemeenten in Drenthe om zoveel mogelijk wethouder en Drentenaren op te roepen de strijd tegen alcohol in het verkeer te ondersteunen.
 
Bob-campagne
Ieder jaar wordt er rondom de feestdagen extra aandacht gevraagd voor de Bob-boodschap. Een borrel is prima, maar niet als je nog moet (auto)rijden of fietsen. Het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe vindt dit een belangrijk thema en sluit daarom hierbij aan met de Drentse Bob-campagne. De Bob-campagne is in Drenthe te zien en te horen via bioscoopreclame, posters, publieke schermen bij tankstations, online banners en borden langs de weg. Ook via social media is er aandacht voor de campagne. Meer weten over de campagne? Klik dan hier.


Terug naar boven