"'>

PHP NOTICE [8]: Undefined index: cookies in /home/vbdrenthe/templates_c/b75b1b68eaa7d333d9c5a55d670424fe6b405f02.bmt.header.tpl.php on line 81

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u

PHP NOTICE [8]: Undefined index: cookies in /home/vbdrenthe/templates_c/b75b1b68eaa7d333d9c5a55d670424fe6b405f02.bmt.header.tpl.php on line 86
">hier lezen.

7 oktober 2020

Nieuwe campagne ‘Licht aan en gaan’ van start op school in Beilen

Vanochtend is de compleet vernieuwde fietsverlichtingscampagne ‘Licht aan en gaan’ officieel van start gegaan! VO Beilen, de samenwerkingsschool van het Dr. Nassau College en CS Vincent van Gogh, had de primeur te pakken. Tijdens de startactie was de campagne in alle klassen en op het schoolplein te zien. Hiermee is het belang van goede fietsverlichting even flink in de schijnwerpers gezet.
 
De nieuwe campagnevideo is getoond aan alle leerlingen en er is in de klassen gesproken over het belang van goede fietsverlichting. Om de jongeren nog extra te attenderen op hun fietslicht voordat zij op de fiets naar huis stapten, hingen vrijwilligers van Veilig Verkeer Nederland (VVN) en ANWB zogenoemde fietslabels aan alle fietsen. Ook kregen de leerlingen fietslichtjes mee naar huis.
 
Donker buiten? Licht aan en gaan!
Het is herfst en dat betekent dat de dagen steeds korter worden. Als het buiten donker is, wil je natuurlijk wel goed zichtbaar zijn voor andere weggebruikers. Daarom vraagt het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe (VVBD) onder het motto ‘Licht aan en gaan’ aandacht voor het belang van goede fietsverlichting. Meer informatie over de campagne vind je hier.


Terug naar boven