accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

20 november 2019

Seniorenbeurs Borger donderdag 28 november: neem een kijkje! 

Het  verkeer verandert: er komen nieuwe verkeersregels bij en er zijn ook technische ontwikkelingen. Vindt u het lastig om deze ontwikkelingen bij te houden, of bent u gewoon nieuwsgierig naar deze veranderingen? Neem dan eens een kijkje bij de Seniorenbeurs in Borger op donderdag 28 november. De beurs is in het Hunzehuys aan Molenstraat 3 in Borger en is van 9:00 tot 12:00 uur. U kunt er kosteloos naar binnen wandelen om er eens rond te kijken, onder het genot van een kopje koffie of thee.
 
Het thema van de beurs is ‘Mobiliteit en Veiligheid’. Er zijn mensen van Veilig Verkeer Nederland aanwezig om al uw vragen over het verkeer te beantwoorden. Er zijn ook verschillende organisaties en bedrijven die u meer informatie kunnen geven over verkeersveiligheid. Denk hierbij aan informatie over nieuwe verkeersregels, verschillende (elektrische) fietsen, scootmobielen en andere mobiliteitsvormen.
 
Ga wijs op weg
Wist u dat er door heel Drenthe regelmatig seniorenbeurzen worden georganiseerd? Waar en wanneer deze plaatsvinden, kunt u vinden op de website van VVN, of houd de facebookpagina van Ga Wijs op Weg in de gaten.

Terug naar boven