accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

9 oktober 2019

Vrijdagmiddag 11 oktober: theatervoorstelling ‘Over Drempels’

Met dit herfstachtige weer is er toch niets fijners dan lekker binnen een theatervoorstelling bij te wonen. Als u aanstaande vrijdagmiddag 11 oktober nog geen plannen heeft, is de verkeerstheatervoorstelling ‘Over Drempels’ misschien wel iets voor u! Iedereen vanaf 50 jaar en ouder is van harte welkom om de voorstelling bij te wonen in buurtcentrum Het Knooppunt (Jan Dekkerstraat 1B) in Hoogeveen. De middag begint om 14.00 uur met een kopje koffie waarna de voorstelling start om 14.30 uur. De entree is gratis: vol = vol.
 
Tijdens de voorstelling nemen twee acteurs u mee in het leven van Hans, Antje, Wim en Wil. Met een lach en een traan zullen herkenbare gezinssituaties, verkeerssituaties en beperkingen van het ouder worden ten tonele worden gebracht.
 
17 november in Emmen, 20 november in Assen
Op zondag 17 november kunt u de theatervoorstelling bijwonen in De Cocon (Marktplein 114) in Emmen en op woensdag 20 november in Wijkcentrum Peelo (Scharmberg) in Assen. Beide voorstellingen beginnen om 14.30 uur.
 
De voorstellingen worden aangeboden door gemeente Hoogeveen, provincie Drenthe, Contact?! Onderwijsadviesbureau en Buurtcentrum Het Knooppunt.

Terug naar boven