accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

26 oktober 2017

Winnaar belofte-actie Facebook bekend!

Beloof dat jij onderweg offline bent en win een mooie prijs! Die oproep deed het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe eind september op www.facebook.com/samenrichtingnul aan alle inwoners van Drenthe. Maar liefst 353 mensen reageerden op de oproep. Shirley van der Windt is de gelukkige winnaar! Zij legde de belofte af en liet ook weten dat ze haar telefoon voor het rijden altijd in haar tas stopt. Shirley wint hiermee een anti-slipcursus! Twintig andere deelnemers wonnen een nationale autowasbon ter waarde van € 7,50. 
 
Deelnemers van de Facebookactie legden niet alleen een belofte af. Sommigen gingen ook met elkaar in discussie over het onderwerp. Zo zijn er mensen van mening dat je je telefoon soms wel moet gebruiken, omdat je anders niet kan navigeren. Anderen zijn niet offline, omdat ze ook tijdens het rijden bereikbaar willen zijn. Gelukkig vindt het overgrote gedeelte van de deelnemers telefoongebruik in de auto not done!
 
‘ONderweg ben ik OFFline’
De Facebookactie sloot aan bij de campagne ‘ONderweg ben ik OFFline’. Die wijst weggebruikers op de gevaren van smartphonegebruik in het verkeer. Wilt u meer informatie over de campagne? Klik dan hier
Terug naar boven