accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.


25-60 jaar
60+

Verkeersquiz VVN afd Westerveld

De verkeerssquiz is een quiz over verkeer. Het doel: je verkeerskennis opfrissen.

De quiz is bedoeld voor alle verenigingen in de gemeente. Die worden allemaal aangeschreven. Ze kunnen zich in teams van drie personen aanmelden. De quiz wordt gehouden in een dorpshuis of dorpscafe. De opzet is hetzelfde als een theorie‑examen: er verschijnt een vraag op een scherm en de deelnemers moeten - binnen een bepaalde tijd - op een antwoordformulier het goede antwoord aankruisen.

De quiz wordt georganiseerd door de lokale afdelingen van Veilig Verkeer Nederland (VVN). Daardoor kan de opzet van de quiz per gemeente verschillen. Nog niet alle afdelingen in Drenthe organiseren de quiz. Dit jaar (2012) is de quiz te volgen in de gemeente Westerveld en - voor het eerst - in de gemeente De Wolden.

De VVN-afdeling in Westerveld organiseert de quiz ieder jaar. Dit jaar zijn er vijf voorrondes in februari en maart. Op 21 maart 2012 is de grote finale‑avond voor de winnaars van de voorrondes. De uiteindelijke winnaar in de gemeente Westerveld wint dit jaar een slipcursus voor drie personen!


Dit project staat dit jaar niet meer op de kalender.
Aanmelden of meer weten over dit project?

Neem dan contact op met:

Terug naar boven