Wij maken op onze website gebruik van Google Analytics om bezoekersstatistieken bij te houden.
Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig.

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

Veilig met de motor op pad? Mooi man!

Iedereen in Nederland wordt aangeraden om thuis te blijven. Toch hebben veel motorrijders de motor weer van stal gehaald en een ritje gemaakt. Het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe wil deze motorrijders wijzen op het belang van veilig motorrijden. Juist in deze tijden is het immers ontzettend belangrijk dat motorrijders veilig op pad gaan.
 
Helaas blijkt uit cijfers van het CBS dat motorrijders vaak betrokken zijn bij fatale ongevallen. Verkeersdeelnemers zijn niet altijd bedacht op motorrijders en dit kan zorgen voor gevaarlijke situaties. Daarnaast kunnen motorrijders ook zelf hun veiligheid op de motor vergroten. De campagne richt zich dan ook op de motorrijders zelf: is je motor veilig? Zijn je rijskills opgefrist? En is je motorkleding in orde? Want alleen dan kun je veilig op pad.

Middeleninzet
De campagne is in heel Drenthe te zien via tankschermen, borden langs de weg, online banners op RTV Drenthe en via mobile advertising. Ook ontvangen Drentse motordealers en –garages campagneposters om op te hangen en flyers met handige tips voor motorrijders. Daarnaast deelt het VVBD op deze pagina handige tips voor een veilige motorrit.  

Win een motorcheck of een rijvaardigheidstraining!
Tot slot kunnen motorrijders kans maken op een motorcheck of een rijvaardigheidstraining door de Facebookpagina Samen Richting Nul Verkeersslachtoffers te volgen. Op deze facebookpagina deelt het VVBD ook allerlei handige tips voor motorrijders.


DownloadsTerug naar boven