Wij maken op onze website gebruik van Google Analytics om bezoekersstatistieken bij te houden.
Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig.

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

Wintercampagne

Ruiten krabben, spekgladde wegen en slechter zicht… Het is winter! Mooi, maar in het verkeer ook oppassen geblazen. Daarom vraagt het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe (VVBD) in de wintermaanden extra aandacht voor verkeersveiligheid. We roepen weggebruikers op om alert te zijn op (verkeers)omstandigheden die zich voordoen in de winter. Daarnaast is er onder het motto ‘Ben je Bob, zeg het hardop!’ aandacht voor alcoholgebruik in het verkeer.

Het VVBD deelt op www.verkeervervoerdrenthe.nl handige tips voor weggebruikers, zodat ze ook in de winterperiode veilig op pad kunnen. Want hoe kun je een glijpartij voorkomen? Zijn winterbanden in Nederland echt nodig? Hoe verhelp je beslagen autoruiten? En wanneer voer je welke verlichting?

Ben je Bob? Zeg het hardop!
Op www.verkeervervoerdrenthe.nl staat ook informatie over alcohol in het verkeer. Dit jaar vieren we de feestdagen kleinschaliger. Ondanks dat wil het VVBD in deze periode aandacht vragen voor de Bob-boodschap. Want deze boodschap blijft ook bij een klein gezelschap belangrijk. 

Campagnemiddelen
De wintercampagne is de komende tijd te zien en te horen via verkeervervoerdrenthe.nl, borden langs de weg, posters, radiocommercials, social media, online banners en reclame op tankstations.
 

Terug naar boven