Wij maken op onze website gebruik van Google Analytics om bezoekersstatistieken bij te houden.
Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig.

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

Veilige weginrichting

Voor een veilig bereikbaar Drenthe zijn veilige wegen nodig waarop het verkeer vlot kan doorstromen. Het VVBD werkt daarom aan het onderhoud en vernieuwing van alle wegen in Drenthe. Alle partners in het VVBD - Rijk, provincie en gemeenten - zijn samen beheerder van alle wegen in de provincie. Ze werken nauw samen bij de aanleg van nieuwe wegen en herinrichting en onderhoud van bestaande wegen. Daarbij vragen ze advies van hun partners om de verkeersveiligheid en doorstroming van de wegen te kunnen verbeteren.

Op deze pagina leest u het laatste nieuws over de wegen in Drenthe. Meer en uitgebreide informatie over Drentse wegprojecten kunt u lezen vinden op de website van de betreffende wegbeheerder.

DownloadsNieuws

23 oktober 2020

Werkzaamheden N34 Holsloot-Dalen duren langer

De afsluiting van de N34 tussen knooppunt Holsloot en Dalen duurt langer dan gepland. In plaats van komende maandag kan het verkeer vanuit Holsloot richting Dalen op donderdag 29 oktober om 6.00 uur weer gebruik maken van de weg.
9 oktober 2020

Wegafsluitingen door werkzaamheden N34

De N34 tussen Coevorden en Emmen wordt verdubbeld. Hierdoor gelden er in de maand oktober verschillende omleidingsroutes. Bekijk alle omleidingskaarten en wegwerkzaamheden via www.hunebedhighway.com.
7 oktober 2020

Werkzaamheden doorfietsroute

Van maandag 5 oktober 2020 tot en met vrijdag 13 november 2020 wordt er gewerkt aan de doorfietsroute "De Groene As". De werkzaamheden worden op twee verschillende trajecten uitgevoerd. Doorgaand verkeer wordt via borden omgeleid.
6 oktober 2020

Wegwerkzaamheden aan N371 in bebouwde kom Hoogersmilde

Van maandag 5 oktober 2020 tot en met 30 oktober 2020 wordt er gewerkt aan de N371 in de bebouwde kom van Hoogersmilde. Het asfalt wordt vervangen en er wordt markering aangebracht. De werkzaamheden worden in twee fases uitgevoerd. Er geldt een omleidingsroute voor gemotoriseerd verkeer.
17 september 2020

Afsluiting N376 bij Sleen

De N376 langs Sleen gaat de komende weken op de schop. De weg wordt breder en veiliger gemaakt, voorzien van nieuw asfalt en anders ingericht. Van maandag 21 september tot en met vrijdag 27 november moet doorgaand autoverkeer omrijden via de N34. Bussen gaan tijdelijk door het dorp Sleen.

Meer nieuws »
Terug naar boven