accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

29 maart 2018

Afsluiting Europaweg N863 Coevorden in avond en nacht 9 en 10 april

Op maandag 9 en dinsdag 10 april van 18.00 uur tot 06.00 uur is de Europaweg (provinciale weg N863) bij Coevorden twee avonden en nachten afgesloten. Het gaat om het gedeelte ter hoogte van de Rondweg, waar eind vorig jaar twee nieuwe rotondes zijn aangelegd. Deze rotondes krijgen nog de laatste laag asfalt en de definitieve belijning. Voor het autoverkeer is een omleidingsroute aangegeven.

Eind 2017 zijn de nieuwe rotondes in de Europaweg bij de op- en afritten van de Rondweg Coevorden aangelegd. In december is de weg weer opengesteld voor het verkeer. Het aanbrengen van de laatste laag asfalt is toen uitgesteld naar het voorjaar, omdat de weersomstandigheden niet gunstig waren. Dat gaat nu alsnog gebeuren.

Verkeerhinder en omleiding
Om de overlast zoveel mogelijk te beperken worden de werkzaamheden ‘s avonds en ’s nachts uitgevoerd. Dit gebeurt op maandag 9 en dinsdag 10 april, beide dagen van 18.00 uur tot 6.00 uur. Overdag zijn de weg en de rotondes normaal toegankelijk.
Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid via de route N34 – A37 – Schoonebeek (zie bijlage onderaan dit bericht). Fietsers ondervinden geen hinder. Zij worden langs de werkzaamheden geleid.

Ook nu geldt dat de werkzaamheden alleen uitgevoerd kunnen worden, als het weer het toelaat.

DownloadsTerug naar boven