accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

22 augustus 2018

Afsluiting N863 tussen Nieuw-Schoonebeek en Dr. H.A. Stheemanstraat

Van maandag 27 augustus tot en met vrijdag 5 oktober werkt de provincie Drenthe aan de provinciale weg N863 (Europaweg) tussen Nieuw-Schoonebeek en de kruising met de Dr. H.A. Stheemanstraat. De weg wordt dan opnieuw geasfalteerd. Ook worden er betonnen duikers voor afwatering aangebracht onder de N863. Het is nodig de weg daarvoor een aantal weken af te sluiten.
 
Van maandag 27 augustus tot en met vrijdag 5 oktober is de weg afgesloten voor het gemotoriseerde verkeer tussen de bebouwde kom van Nieuw-Schoonebeek en de kruising van de N863 met de Dr. Ing. H.A. Stheemanstraat. Fietsers ondervinden geen hinder van de werkzaamheden. De lijnbussen van Qbuzz rijden tijdelijk een aangepaste route. Voor aanwonenden van de Europaweg blijft het altijd mogelijk hun woning te bereiken. Op de kaart in de bijlage onderaan dit bericht is de omleidingsroute aangegeven.

Werkzaamheden in Duitsland
Direct over de grens bij Twist in Duitsland wordt in dezelfde periode (tot 21 september) gewerkt aan het verlengde van de N863 (Alt-Rühlertwist). Voor het verkeer van en naar Duitsland geldt dezelfde omleidingsroute als voor het verkeer tussen Nieuw-Schoonebeek en de grens.

Eerste fase afgerond
Eerder vonden werkzaamheden plaats tussen de kruising van de N863 met de Dr. Ing. H.A. Stheemanstraat en de grens met Duitsland. Deze zijn inmiddels afgerond.


Terug naar boven