accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

1 februari 2018

Campagne ‘Samen wegwerken’ in schijnwerpers op de Infrarelatiedagen Hardenberg  

Werkt u regelmatig langs de weg? Dan zijn de Infrarelatiedagen in Hardenberg misschien wat voor u! Op dinsdag 6, woensdag 7 en donderdag 8 februari 2018 staat evenementenhal Hardenberg helemaal in het teken van grond-, weg- en waterbouw. De drie noordelijke provincies, Rijkswaterstaat, de politie en het Openbaar Ministerie zijn ook aanwezig. Ze roepen samen met brancheorganisaties Bouwend Nederland, MKB INFRA, CUMELA Nederland en TLN bedrijven die op of langs de weg werken op om meer aandacht te besteden aan veiligheid bij hun werk. Dat doen ze onder het motto ‘Samen wegwerken’.
 
De stand van Samen wegwerken (nummer 610) staat in hal 6 vlakbij entree 3. Buiten ziet u onze grote felgekleurde veiligheidspilon al staan; het boegbeeld van de campagne. Bij de stand krijgt u meer informatie en handige tips over veiligheid bij wegwerkzaamheden. Daarnaast is er volop gelegenheid om, onder het genot van een kop koffie, in gesprek te gaan met de standbemanning. Bijvoorbeeld over uw eigen ervaringen bij wegwerkzaamheden. Tot slot zijn er ook filmpjes te zien van wegwerkers die hun ervaringen delen.
 
Netwerken met branchegenoten
Op de beurs zijn ruim 350 exposanten aanwezig. U kunt er meer te weten komen over de laatste innovatieve producten en diensten in de bouw. Daarnaast is er een speciale hal waar u de nieuwste bouwmachines kunt bewonderen. U kunt ook lezingen volgen, bijvoorbeeld over veilig werken aan de weg en intelligente machines of meedoen aan de pubquiz. En het ‘machinecafé’ is speciaal ingericht om te netwerken met branchegenoten. Er is voor elk wat wils! De beurs is van dinsdag tot en met donderdag open van 13.00 uur tot 22.00 uur.
   
Wilt u meer informatie over de Infrarelatiedagen? Kijk dan op www.evenementenhal.nl/infra. Meer informatie over Samen wegwerken vindt u op www.samenwegwerken.nl of op de Facebookpagina: www.facebook.com/samenwegwerken
Terug naar boven