accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

9 november 2018

Donderdag 22 november: inloopbijeenkomst knooppunt Emmen-West

Op donderdag 22 november houdt de provincie Drenthe een inloopbijeenkomst over de aanleg van het nieuwe knooppunt bij Emmen-West (aansluiting N34-N391). U bent van harte welkom bij de inloopbijeenkomst tussen 16.00 en 20.00 uur in Steakhouse Route 34, Oosterlangen 2 in Erm. U kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt.

Tijdens de bijeenkomst geven medewerkers van de provincie Drenthe en de gemeenten Emmen en Coevorden toelichting op het bestemmingsplan, de bestemmingsplanprocedure, de planning en het ontwerp van het knooppunt. Ook geven zij informatie over de verdubbeling van de N34 tussen Coevorden en de aansluiting op de N381.

Planning
De aansluiting van de provinciale wegen N34 en N391 bij Emmen-West wordt omgebouwd tot een knooppunt met ongelijkvloerse kruisingen. In december of januari start de planologische procedure van het project. Daarna ligt het bestemmingsplan ter inzage bij de gemeente Emmen. Naar verwachting gaan de werkzaamheden na de zomer van 2019 van start. Meer informatie kunt u vinden op www.n391.nl.


Terug naar boven