accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

16 februari 2017

N34 veilig? Vertel en win!

Keren op de weg, gevaarlijk inhalen of met andere dingen bezig zijn achter het stuur in plaats van autorijden. Ziet u het wel eens gebeuren op de provinciale weg N34 tussen De Punt en Coevorden? Laat het weten op de Facebookpagina www.facebook.com/samenrichtingnul en maak kans op een slipcursus! De Facebookactie is onderdeel van de campagne ‘N34 Samen richting Nul verkeersslachtoffers’ waarmee de provincie Drenthe de verkeersveiligheid op de weg wil verbeteren.

De provincie vraagt naast de Facebookactie ook op andere manieren aandacht voor de campagne. Zo kunt u vandaag een campagneteam in de buurt van de N34 tegenkomen. Het team deelt flyers uit bij tankstations, carpoolplaatsen en OV knooppunten. De campagne is ook te zien via banners, tv- en radiospots en bioscoopreclame. 

Om de verkeersveiligheid op de weg te verbeteren, liet de provincie eind 2016 al borden langs de weg plaatsen die aandacht vragen voor de drie onderwerpen. De provincie werkt ook samen met de politie die extra gaat controleren op de weg. In totaal duurt de campagne drie jaar.

Wilt u meer weten over de campagne? Kijk dan op www.samenrichtingnul.nl

Terug naar boven