accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

11 juni 2018

Samen veilig wegwerken op de 112Dag

Weet jij hoeveel ongevallen er gebeuren bij wegwerkzaamheden? En weet jij waardoor wegwerkers zich vooral onveilig voelen tijdens hun werk? Je komt er achter tijdens de 112GroningenDag op zaterdag 16 juni. Tijdens die dag staat het Martiniplaza in Groningen helemaal in het teken van hulpdiensten en incidenten. Het campagneteam van Samen wegwerken is er ook bij en vraagt aandacht voor veiligheid bij wegwerkzaamheden.

Wegwerkzaamheden - 112dag

Bij de stand is er volop gelegenheid om in gesprek te gaan met het campagneteam van Samen wegwerken. Ook staan in de stand enorme foto-panelen, die bezoekers confronteren met de ervaringen van wegwerkers. En als je goed kijkt, ontdek je allerlei interessante feiten en cijfers over de veiligheid van wegwerkers! Aan de kinderen is ook gedacht: zij mogen op de foto als stoere wegwerker. Komt u ook een kijkje nemen?

112GroningenDag
De 112GroningenDag vindt plaats op zaterdag 16 juni van 10.00-17.00 uur in Martiniplaza te Groningen. Tijdens de dag presenteren allerlei hulpdiensten en verkeersinstanties zich aan het publiek. Van politie tot ambulance, van brandweer tot reddingsbrigade. Jong en oud is van harte welkom! Meer informatie over de dag zelf is te vinden op www.112groningen.nl.

Kijk voor meer informatie over de campagne op www.samenwegwerken.nl of op de Facebookpagina: www.facebook.com/samenwegwerken.Terug naar boven