accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

30 september 2019

Werkzaamheden bushaltes Gasselternijveenschemond N378

De Ingenieur W.I.C. van Veelenweg in Gasselternijveenschemond wordt twee weekenden afgesloten. Het gaat om het gedeelte tussen de rotonde met de N379 (Drentse Mondenweg) en de aansluiting met de Noordzijde. De weg is afgesloten van zaterdag 5 oktober 6:00 uur tot zondag 6 oktober 20:00 uur, en van zaterdag 26 oktober 6:00 uur tot zondag 27 oktober 20:00 uur. De afsluiting is noodzakelijk, zodat wegwerkers veilig en vlot nieuw asfalt en nieuwe belijning aan kunnen brengen bij de bushaltes in Gasselternijveenschemond (N378, ter hoogte van Tweede Dwarsdiep).

Tijdens de wegwerkzaamheden wordt het doorgaande verkeer omgeleid over de N374 via Drouwenermond en Stadskanaal en vice versa. De omleidingsroute staat op borden langs de weg aangegeven. Bestemmingsverkeer voor Gasselternijveen kan tijdens de afsluitingen via de Noordzijde of de N379 Gasselternijveenschemond bereiken.
 
Openbaar vervoer
Het openbaar vervoer rijdt tijdens de afsluitingen door Gasselternijveenschemond. Voor nadere informatie over de rijtijden kunt u kijken op www.Qbuzz.nl/GD.

 

Terug naar boven