"'>

PHP NOTICE [8]: Undefined index: cookies in /home/vbdrenthe/templates_c/b75b1b68eaa7d333d9c5a55d670424fe6b405f02.bmt.header.tpl.php on line 81

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u

PHP NOTICE [8]: Undefined index: cookies in /home/vbdrenthe/templates_c/b75b1b68eaa7d333d9c5a55d670424fe6b405f02.bmt.header.tpl.php on line 86
">hier lezen.

14 augustus 2020

Comfortabel en vlot van A naar B: reis bewust, reis via hub!

De zomervakantie is voor de meeste mensen voorbij. En dat betekent dat het weer tijd is om naar werk, school en andere bestemmingen te reizen. Dat reizen doen we steeds bewuster. In Groningen en Drenthe reis je comfortabel, duurzaam én vlot via 'hubs'. 

Een (reis)hub is een plek waar je gemakkelijk van het ene naar het andere vervoermiddel kunt overstappen. En waar je op een prettige manier even kunt wachten, vanwege de extra voorzieningen die er zijn. Denk aan WiFi, een watertappunt, een kiosk of café en/of elektrische laadpalen voor je vervoer. Er zijn op dit moment meer dan 55 hubs in Groningen en Drenthe. Er is daardoor altijd wel eentje bij je in de buurt. Wil je weten waar hubs in jouw omgeving zijn? Kijk dan op www.reisviahub.nl.

Volop in ontwikkeling
De hubs in Groningen en Drenthe zijn volop in ontwikkeling. Hubs biedt namelijk kansen om extra voorzieningen voor reizigers beschikbaar te maken. Hubs zijn dé aangewezen plek om voorzieningen en diensten aan te bieden en aan elkaar te koppelen. Niet alleen voor reizigers trouwens, maar ook voor mensen in de omgeving, zoals een school, bibliotheek, fietsenwinkel of pakketservice. Een hub kan uitgroeien tot een sociaaleconomisch knooppunt van het dorp, de wijk of de regio. Meer weten over de hubs? Kijk op www.reisviahub.nl.

Hub! Help je mee?  
Heb jij een goed idee om een hub in jouw regio beter te maken? Of heb je zin om met een hub in jouw buurt aan de slag te gaan? Laat het ons dan weten via [email protected]. We komen graag met je in contact!

      

 

 

 
 

Terug naar boven