accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

11 september 2019

Praat mee over het verkeer in gemeente De Wolden

Bent u tevreden over de (buurt)bus? Komen uw (klein)kinderen veilig op school? Deze en andere vragen komen voorbij op donderdag 12 september tijdens een dialoogbijeenkomst over het verkeer in gemeente De Wolden. U bent vanaf 19:15 van harte welkom op Vakantiepark Westerbergen aan de Oshaarseweg 24 in Echten.

Er verandert veel in het verkeer. Daarom werkt de gemeente De Wolden aan een nieuw Gemeentelijk Verkeers- en Vervoerplan. De gemeente hoopt tijdens de dialoogavond input te verzamelen voor dit plan. Onder leiding van raadslid Albert Haar kunnen raadsleden, deskundigen en betrokken inwoners met elkaar in gesprek gaan. Thema’s die centraal staan zijn verkeersveiligheid, bereikbaarheid per auto en fiets, en vervoer en innovatie. Wat zijn uw wensen, knelpunten en tips? Hoe kan het beter? De gemeente Wolden is erg benieuwd naar uw mening.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar griffier@dewolden.nl of door te bellen naar  140528. Benieuwd naar het hele programma? Kijk dan op www.dewolden.nl/gemeenteraad.


Terug naar boven